Ett exempel på ett IT företag på frammarsch

Vi har valt att skriva om ett företag inom IT-området idag och fick upp ögonen på ett företag som heter Flighton AB då de nyligen blev uppmärksammade av Expressen och Dagens media för det som de kalla humanitär sökmotoroptimering.

expressen

Läs gärna mer om vännerna bakom företaget och det goda initiativ som de tagit kring att försöka minska den höga självmordsstatistiken i Sverige. Flighton är ett företag som arbetar med sökmotoroptimering och driver sedan även ett flertal egna hemsidor som exempelvis seo-byrå.nu. Företagets grundare William Chand berättar om sin passion kring sökmotoroptimering. Deras humanitära sökmotoroptimering och satsning med att minska självmordsstatistiken kan ni läsa mer om på sidan http://talivetavsig.se som numera kommer på rank 1 före tragiska sidor där man listar enklaste sättet att ta självmord på. Människor som mår dåligt har som vana att googla på termer så som ”ta livet av sig”, det vill Flighton styra om samt styra rätt på dessa människor. Detta genom de välförfattade samt pedagogiska texter vi finner på sidan de byggt samt optimerat. Vi anser detta vara ett riktigt bra samt genomtänkt initiativ.

Om företaget Flighton AB

Flighton arbetar även mot företag och några exempel på sidor som de byggt är Bergvärme Stockholm , Tryckeri Stockholm , Ramar StockholmRestaurangsnickeri samt trafikskolagöteborg.nu.

Driver du ett företag i någon av Sveriges storstäder StockholmGöteborg eller Malmö? Ta då kontakt med Flighton och få hjälp med att förbättra er närvaro på sökmotorerna via deras landningssidor listade nedan.

Övriga projekt

Flighton AB driver även en blogg under domänen emmywinther.se  denna blogg har producerat samt sökmotoroptimerats av Flighton. Bloggen är skapad via tjänsten Egen Hemsida – Bli en del av internet. Du har även chans ifall du skapa en blogg via portalen figurera med din sida på blogg1.nu som ger tips till befintliga samt nya bloggare inom skönhet samt mode. Med andra ord driver du en skönhetsblogg, sminkblogg eller modeblogg se då till att ta chansen att skapa en blogg via egenhemsida.net då platser att figurera på denna sida är begränsad. Vill du få bloggtips om mode eller skönhet finner du det via länkarna se nedan.